Slinex на SECURIKA KAZAKHSTAN 2017

З 19 до 21 квітня 2017 в місті Алмати проходила 7-ма Казахстанська міжнародна виставка «Охрана, безопасность, средства спасения и противопожарная защита».

Продукція Slinex демонструвалася на стенді нашого ексклюзивного дистриб'ютора в Казахстані – компанії "Торговый Дом Intant".

 

 

Під час проведення виставки були презентовані моделі аналогової та IP лінійки Slinex. Як відомо, функціонал багатьох моделей Slinex було оновлено. Так, панель виклику ML-20IP відтепер має механічний ІЧ фільтр та сенсорну кнопку виклику, а у панелях VR-16 встановлені ширококутні камери. Серед оновлених моделей відеодомофонів можна виокремити SL-10IP, який вирізняється новим та надзвичайно стильним дизайном і, відтепер, підтримує функцію аналогової передачі сигналу AHD.

 

Впродовж виставки було отримано безліч позитивних відгуків щодо розширених технічних можливостей обладнання Slinex. Проте особливу зацікавленість викликала новинка цього року – стильний та функціональний сенсорний відеодомофон c програмною детекцією руху Slinex SQ-07MT.

 

Окрім насиченої програми виставки та проведення зустрічей з партнерами, представники компанії Slinex встигли провести семінар «Домофон как элемент умного дома» в рамках Форуму з систем безпеки «Intant ФСБ». Говорили про історію розвитку домофонії, про головні тренди у світі інноваційних домофонних технологій та розробок, а також про інтеграцію відеодомофонів в систему «Розумний дім».