Slinex ML-16HD – максимальний захист з неймовірною деталізацією

Новинка! Якщо ви шукаєте міцну антивандальную панель виклику і хочете отримати якісне зображення — Slinex ML-16HD це те, що вам потрібно.

 

 

Знайомий металевий корпус від ML-16HR обзавівся новою начинкою. Панель отримала масу корисних функцій: поліпшена FullHD камера, підтримка AHD стандарту відеосигналу, збільшений кут огляду і механічний ІЧ-фільтр.

 

 

Разом з вами ми порівняємо попередню модель ML-16HR з новою ML-16HD.

 

 

Камера

 

ML-16HD оснащена камерою, яка відповідає сучасним аналоговим стандартам. Розглянемо її основні характеристики.

 

AHD краще CVBS

 

Нова модель, крім CVBS, підтримує AHD-H таі AHD-M стандарти відеосигналу. Роздільна здатність при використанні аналогового CVBS сигналу жорстко обмежена кількістю рядків в телевізійному стандарті. Наприклад для PAL число рядків дорівнює 576. Таким чином, максимальна роздільна здатність зображення становитиме 720x576 пікселів. Цього достатньо, щоб впізнати відвідувача, але недостатньо, щоб отримати якісне зображення високої деталізації.

 

 

ML-16HD отримала 2-мегапіксельну камеру, роздільна здатність якої складає 1920x1080 пікселів. Ви насолоджуватиметеся чітким зображенням і зможете розглянути найдрібніші деталі ваших гостей.

 

Кут огляду

 

Кут огляду відеокамери ML-16HD становить 76°. Це на 11° більше ніж у ML-16HR. Здавалося б, різниця невелика, але таке поліпшення дарує цінний додатковий огляд. Кут 76° є золотою серединою і дозволяє побачити не тільки те, що відбувається безпосередньо перед камерою, але і на прилеглій до вхідних дверей території. Відеодомофонні панелі потрібні щоб ви безпомилково змогли впізнати відвідувача. Широкий кут дозволяє краще бачити людину, яка підійшла близько до камери. У поєднанні з роздільною здатністю FullHD, ви отримаєте максимально чітке і деталізоване зображення.

 

Натуральний колір вдень. Чудова якість вночі

 

Людське око не бачить інфрачервоний спектр світлового випромінювання, а ось відеокамера бачить його дуже добре. У світлий час доби, матриця фіксує ІК промені, що призводить до спотворення кольору і контрасту зображення. Під прямими сонячними променями картинка змазується і розглянути на ній що-небудь стає неможливо. У ML-16HR присутнє елегантне рішення цієї проблеми — статичний ІК фільтр. Він відсіює зайві інфрачервоні промені, а користувач бачить зображення в натуральному кольорі. Але така технологія значно погіршує видимість вночі. У ML-16HD присутній механічний ІК фільтр. Вдень він відсіює непотрібне випромінювання, а вночі мотор всередині камери зміщує його і в об'єктив потрапляє усе доступне світло. У поєднанні з інфрачервоною підсвіткою, ML-16HD передає якісне зображення вдень і вночі.

 

 

Найбільш захищений корпус серед панелей виклику

 

Slinex ML-16HD — це антивандальна панель. Її корпус повністю складається з металу і не боїться пошкоджень. Панель захищена за стандартом IP65. Це означає, що пил і волога їй не страшні. Крім цього, в коробці з ML-16HD ви знайдете козирок. Він подарує додатковий захист від сонця і дощу. У комплекті з новою панеллю виклику поставляється кронштейн для врізного монтажу. Завдяки цьому пристрій ще надійніше тримається на стіні і не залишає вандалам жодного шансу.

 

 

Сумісність

 

Завдяки підтримці відразу 3-х стандартів відеосигналу — AHD-H, AHD-M і CVBS — ML-16HD можна підключити практично до будь-якого аналогового монітора. Для зручності, на тильній стороні панелі знаходиться кнопка перемикання режимів, що дозволяє легко вибрати необхідний тип сигналу для будь-яких відеодомофонів.

 

Підсумок

 

ML-16HD — це панель виклику, яка прийде до смаку цінителям міцних і функціональних пристроїв. Сучасна відеокамера подарує якісне зображення і комфорт у використанні. А максимальний захист корпусу вбереже панель від природного і людського втручання. ML-16HD прослужить вам довгі роки.