22 березня 2016 Новий додаток SLINEX для iOS/Android

Компанія SLINEX випустила новий однойменний додаток для мобільних пристроїв під управлінням операційних систем iOS і Android.

 

 

Додаток дозволяє здійснювати підключення до камери панелі виклику і/або камери відеоспостереження, які включені в одну систему з IP домофоном SL-серії. Користувач має можливість віддаленого перегляду отриманого зображення або збереженого раніше архіву (фото та відеозаписи), підключення або видалення пристроїв в системі, а також їх налаштування. За допомогою цього додатку, користувач також може поговорити зі своїм відвідувачем в режимі реального часу і навіть відкрити йому двері.

Раніше користувачам домофонних систем SLINEX доводилося використовувати сторонній додаток MobileEyeDoor +, тепер же розробники SLINEX пропонують своїм клієнтам спеціальний брендований додаток, розроблений тільки для них. Він відрізняється оновленим інтерфейсом, а також високою стабільністю роботи. У порівнянні з MobileEyeDoor + додаток SLINEX має функцію автоматичного перевертання зображення, яке активується в повноекранному режимі при зміні положення мобільного пристрою на горизонтальне, в ньому поліпшений віддалений перегляд збереженого архіву записів, а також підвищено зручність редагування налаштувань і даних, підключених до системи пристроїв. Розробники збільшили швидкість роботи програми та усунули дрібні помилки, які були присутні в попередній версії. В результаті роботи фахівців SLINEX, використовувана програма стала швидшою, зручнішою і приємнішою.

Додаток SLINEX абсолютно безкоштовний, Ви можете завантажити його для iOS в App Store і для Android за посиланнями, які знаходяться на сторінках обладнання і підтримують переадресацію на мобільний додаток. Додаток легко стане незамінним помічником для дистанційного керування вашою домофонною системою.