Яскраві. Насичені. Нові IPS екрани в відеодомофонах Slinex

Ми стежимо за розвитком технологій і хочемо, щоб ви користувалися найсучаснішими рішеннями в області відеодомофонії. З радістю повідомляємо, що Slinex випустила відеодомофони з абсолютно новим типом екрану, який застосовується в мобільних телефонах, планшетах і моніторах — IPS.

 


У чому ж перевага IPS екранів:

 

• Раніше, щоб побачити зображення без спотворень, потрібно було дивитися на відеодомофон прямо (під прямим кутом). Маленькі діти, наприклад, просто не могли побачити на екрані хто стоїть за дверима. Тепер не важливо хто буде дивитися на монітор відеодомофона, дитина або дорослий. Новий екран, завдяки збільшеним кутах огляду, відображає натуральне зображення без спотворень при будь-якому положенні щодо ваших очей.

 

• Ви побачите зображення високої якості, оскільки дисплеї нового покоління відображають деталізовану картинку високої чіткості.

 

• Ваш відеодомофон встановлено навпроти вікна або поруч з джерелом світла? Це не завадить комфортному перегляду завдяки відсутності відблисків у нових екранів.

 

• Одного погляду достатньо, щоб дізнатися хто стоїть за дверима і розглянути всі деталі. Нові екрани відрізняються високою яскравістю і контрастністю.

 

• Фарби на екрані виглядають натурально, як в житті, завдяки максимально природній передачі кольору.

 

Відчуйте різницю між новими і старими дисплеями на прикладі нижче:

 

Приклад зображення на моделі Slinex SL-07IP c новим і старим екранами

 

 

Ми задаємо тренди в сфері відеодомофонії і пропонуємо новітні розробки, доступні на сьогоднішній день.

 

Вже зараз доступні в продажу такі моделі відеодомофонів Slinex з IPS екранами: Sonik 7SL-07IPSL-10IPT и SQ-07MTHD.