Slinex ML-17HD – свіжий погляд на аналогові панелі виклику

ML-17HD – не просто новий пристрій Slinex, а реалізація свіжого погляду на те, якою має бути сучасна панель виклику.

 

 

Розробка та виробництво Slinex ML-17HD стало можливим завдяки тисячам користувачів інших моделей панелей виклику Slinex, які ділилися досвідом використання та думками, що хотілося б змінити.

 

 

 

Дизайн панелі

 

Не секрет, що панель виклику Slinex ML-17HD була розроблена на основі справжнього бестселера Slinex ML-15HD і багато в чому її покращила.

 

Почнемо із неочевидного оновлення – новий дизайн. Зовнішній вигляд панелі ML-15HD був давно знайомий і по-справжньому улюблений серед користувачів Slinex. Але час іде, тренди в дизайні змінюються і не слідувати їм було б по-справжньому безглуздо.

 

 

 

ML-17HD – перша у абсолютно новій лінійці панелей виклику. Металевий корпус панелі виконаний у кольорі total black, не перевантажений зайвими деталями та у комбінації з вишуканим підсвічуванням кнопки виклику синього відтінку гарантовано залишиться у вашій пам'яті.

 

Естетичне задоволення від панелі, безумовно, посилить факт, що її корпус був повністю перероблений і спроектований так, щоб забезпечити захист від опадів будь-якої інтенсивності і напрямку та гарантувати 100% герметичність. А як щодо захисту від вандалів? Якщо коротко, то панель виявиться надто міцним горішком для них.

 

 

 

Slinex ML-17HD – це саме те, що, згідно з приказкою, краще один раз побачити наживо, ніж про що сотню разів почути.

 

 

Камера

 

Камера нової панелі виклику – невід'ємна частина її дизайну. На відміну від точкового об'єктиву ML-15HD новинка ML-17HD отримала повнорозмірний. Крім естетичної частини, є практична: кут огляду нової Slinex ML-17HD збільшився з 76° до 130°, що не залишить сліпих зон біля ваших дверей.

 

Як і інші актуальні панелі виклику Slinex, ML-17HD оснащена найкращою камерою, яка сьогодні використовується у домофонії.

 

 

 

2-мегапіксельна відеокамера панелі гарантує вам справжню Full HD картинку відмінної якості у будь-який час. Це, у свою чергу, можливо завдяки механічному ІЧ фільтру, який автоматично вмикається вдень і вимикається вночі. Так зображення у світлу пору доби буде коректним за рахунок правильного балансу білого кольору. А в темний час доби деталізація буде покращена за рахунок якісного ІЧ-підсвічування.

 

Панель Slinex ML-17HD зберегла окреме живлення відеокамери, завдяки чому ви зможете підключити її до DVR (відеореєстратора) і в реальному часі постійно контролювати те, що відбувається за дверима.

 

 

Замки, що підключаються

 

Іншим фундаментальним новаторством ML-17HD є нове реле. До звичної підтримки електромеханічних додалася підтримка електромагнітних замків. Чим це корисно? Область застосування панелі стає ще ширшою! Електромагнітні замки найчастіше застосовують в офісних центрах, магазинах, аптеках та багатьох інших установах і тепер цими замками можна керувати за допомогою панелі виклику Slinex ML-17HD.

 

 

 

Потужність реле зросла з 1 А до цілих 6 А, що, своєю чергою, дозволяє керувати не тільки звичайними дверима або хвірткою, а й великими гаражними воротами.

 

 

 

Сумісність з усіма аналоговими домофонами

 

Як і попередниця, панель виклику ML-17HD буде працювати практично з будь-яким аналоговим монітором. На тильній стороні розташований перемикач режимів роботи камери, який дозволяє без особливих зусиль перемикати панель у потрібний режим: AHD-H, AHD-M або CVBS.

 

 

 

Slinex ML-17HD – свіжий погляд на те, якою має бути сучасна панель виклику.