Як підключити 20 абонентів до однієї панелі Slinex

В асортименті Slinex є лінійка багатоабонентських панелей виклику MA. У цій лінійці 3 пристрої: MA-02, MA-04 і MA-08. Два перших — це панелі виклику для 2-х і 4-х абонентів відповідно. MA-08 — це модуль розширення для вищезазначених моделей, що дозволяє підключити 8 додаткових користувачів. До кожної з панелей виклику можна підключити два модулі одночасно і розширити кількість абонентів до 18 і 20 відповідно.

 

 

 

 

Це ідеальне рішення для власників:

 

• Приватного будинку, в якому проживає декілька родин
• Офісу, що знаходиться в одній будівлі з іншими офісами
• Котеджу
• Невеликого житлового будинку

 

Варіанти використання

 

Припустимо ви працюєте в офісній будівлі і на одному поверсі з вами розташований офіс іншій компанії. Зрозуміло, в такому випадку немає сенсу встановлювати багатоквартирну систему для сотні абонентів. Як і немає сенсу в установці двох індивідуальних панелей виклику. Напевно усі не раз помічали при вході в загальні коридори декількох компаній, що двері обвішані панелями різних виробників. Погодьтеся, не дуже естетично. MA-02 і МА-04 вирішують цю проблему. Для виклику потрібного абонента досить натиснути відповідну кнопку на стильному і акуратному пристрої.

 

 

Тепер уявіть, ви здаєте в оренду цілий будинок, в якому проживає 10 різних сімей. Ви, як хороший господар, хочете забезпечити своїх мешканців домофоном і безпечним доступом в приміщення. Рішення просте: беремо MA-02, підключаємо до неї MA-08, присвоюємо кожному абоненту окрему кнопку на панелі і отримуємо безпечну працюючу систему.

 

Варто відзначити, що зовсім не обов'язково витрачати гроші на встановлення домофону в кожну квартиру. Лінійка MA оснащена зчитувачем безконтактних карт EM-Marin і Mifare. Просто надайте мешканцям електронні ключі та спіть спокійно.

 

Які переваги лінійки MA?

 

 

1. Зовнішній вигляд. Панелі MA не схожі на інші багатоабонентські рішення. Алюмінієвий корпус відшліфований до блиску. Камера з механічним ІЧ фільтром оточена акуратними лампочками світлодіодного підсвічування. Динамік спрямований в бік слухача. А при розпізнаванні бездротової карти, спрацьовує світловий індикатор зчитування. Не витягуйте навушники і не прислухайтеся чи відкрилися двері. Для розуміння досить поглянути на індикатор.

 

2. Міцний корпус. Крім захисту від вологи і пилу IP65, варто відзначити, що вся панель виконана з високоякісного металевого сплаву, має антивандальний захист і витримує екстремальні температури від -40 до +65˚С.

 

 

3. Камера. Зазвичай камери багатоквартирних панелей залишають бажати кращого. Але тільки не у MA-02 і MA-04. Кут огляду 138˚ дозволить побачити всіх ваших відвідувачів в одному кадрі, роздільна здатність 960 ТВЛ подарує якісне зображення без спотворень, а механічний ІЧ фільтр дасть можливість побачити відвідувачів навіть вночі.

 

4. Простий монтаж. У комплекті з панелями ви знайдете кронштейн для врізного монтажу. Вмонтуйте панель виклику в стіну і не залиште вандалам жодного шансу. Всі необхідні для установки деталі також поставляються разом з пристроєм. Якщо не хочете руйнувати стіну, придбайте кронштейн Slinex MA-MB для накладного монтажу, попередньо ознайомившись з ним на нашому сайті в розділі «Аксесуари».

 

 

 

Важливо: перед установкою панелей виклику MA, обов'язково ознайомтеся зі схемами підключення по посиланню. У них ви знайдете детальну інформацію для правильного монтажу.

 

 

Висновок 

 

Панелі виклику MA-02, MA-04 і модуль розширення MA-08 — це унікальні пристрої. Стильний дизайн, надійність, хороша камера і можливість підключення до 20 абонентів роблять лінійку MA кращим рішенням для безпечного доступу до кількох приміщень всередині однієї будівлі. MA-02 і MA-04 працюють з усіма відеодомофонами Slinex, а також з усіма іншими 4-дротовими домофонами. 

 

Переходьте на сторінку потрібної вам панелі і познайомтеся з детальними характеристиками:

• Slinex MA-02

• SlInex MA-04

• Slinex MA-08