Slinex Smart Call: по-справжньому розумний застосунок для переадресації

Slinex Smart Call – абсолютно нова платформа для переадресації виклику із пристроїв Slinex на смартфони.

 

 

Протягом багатьох років ми крок за кроком покращуємо наші пристрої. Це можливо завдяки тисячам користувачів, які дають безцінний зворотний зв'язок про відеодомофони, панелі виклику, аксесуари і, звичайно, щодо програмного забезпечення. Результат – Slinex Smart Call. Обійдемося без банальної бравади, а розберемо на конкретних прикладах, що робить новий застосунок по-справжньому розумним.

 

 

 

Виклик

Основній функції для подібних застосунків була приділена особлива увагу. Як і раніше, ви можете приймати вхідні дзвінки від відвідувачів з панелі виклику і керувати підключеним замком.

 

Але в новому Slinex Smart Call обмін інформацією між вами та гостем захищений шифруванням, що повністю виключає можливість перехоплення сигналу третіми особами з використанням якогось спеціального обладнання.

 

Фото гостя

Безликим повідомленням та сповіщенням – кінець! Як тільки відвідувач торкнувся кнопки панелі виклику, його фото вже з'являється на екрані смартфона ще до того, як ви прийняли виклик. Може, ви б не хотіли спілкуватися з цією людиною саме зараз. Вам вирішувати!

 

Роздільна здатність відеопотоку у застосунку

Панелі вкилику Slinex оснащені кращими камерами, які на сьогодні використовуються у відеодомофонії. Ви отримуєте Full HD картинку в будь-який час доби не тільки на екрані свого домофона, але і у застосунку. Тепер картинка на вашому смартфоні, без зайвих маніпуляцій з налаштуваннями, за замовчуванням відтворюється в найкращій якості з роздільною здатністю 1080p.

 

 

 

Проста авторизація

Зареєструвати акаунт і почати роботу з вашим Slinex тепер стало ще простіше: просто авторизуйтеся за допомогою вашого Apple ID або Google акаунта і почніть приймати виклики на своєму смартфоні.

 

Швидко. Зручно. Безпечно.

 

 

 

ОТА оновлення вбудованого програмного забезпечення

Ми з достатньою періодичністю випускаємо оновлення ПЗ наших девайсів і з новим застосунком ви зможете їх отримувати з максимальною швидкістю.

Відтепер ніяких архівів, флешок та іншого. Всі оновлення можна отримати "Over-the-air" (по повітрю) і встановити або особисто, або вибрати функцію автооновлення. Ваш Slinex завжди буде зі свіжою версією ПЗ.

 

Віддалений доступ до пам'яті пристрою

Тепер у вас буде стабільний доступ до карти пам'яті вашого пристрою. Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс дозволить вибрати потрібний період часу і ознайомиться з усіма подіями.

 

Журнал подій

У новому застосунку ми реалізували численні прохання наших користувачів зробити зручний журнал подій. Тепер ви можете перейти у розділ оповіщень і в хронологічному порядку побачити все, що відбувалося біля ваших дверей.

 

 

 

Інші важливі нововведення Slinex Smart Call

Сповіщення, якщо пристрій перейшов в Offline. Вдома зник інтернет, немає електроживлення – застосунок обов'язково вас повідомить і попросить вжити заходів.

Список пристроїв з реальними фото моделей. При додаванні нового девайса в застосунок, ви побачите його актуальне зображення у списку. Тепер не схибити!

Перейменування каналів. Назвіть будь-який з 4 каналів так, як побажаєте: "коридор", "хвіртка", "вихід у внутрішній двір", "фойє" і т.д. Все для вашої зручності.

Іконка швидкого доступу до пристрою. У вашому застосунку кілька пристроїв Slinex? Додайте на робочий стіл вашого смартфона іконку доступу до потрібного девайсу окремо. Один тап і режим перегляду активований.

Налаштування пристрою Slinex. Практично всі параметри вашого Slinex можна змінити з мобільного застосунку Slinex Smart Call.

 

Станом на зараз, з застосунком Slinex Smart Call працює новий Відеодомофон Sonik 7 Cloud, а також SL-10N CloudSL-07N CloudSM-07N Cloud.

 

                    

 

Впевнені, що наших доводів достатньо, щоб переконати вас у тому, що Slinex Smart Call – по-справжньому розумний застосунок для переадресації