Вибір домофона: раціональний підхід до безпеки

Ласкаво просимо в захоплюючий світ комфортної безпеки та сучасних комунікацій з відеодомофонами!

 

 

Якщо ви прагнете забезпечити надійний захист вашої квартири, приватного будинку, офісу чи навіть аптеки, то придбання домофону стане вашим правильним кроком. Вибір домофону - це відповідальний момент, який визначить рівень вашої безпеки та комфорту. Наші партнери підготували якісні огляди надійних та функціональних домофонів від Slinex, які допоможуть вам зробити правильний вибір!

 

Тут ви зможете ознайомитися з усіма особливостями одного з комплектів домофону SQ-04 та панелі виклику ML-16HR від Slinex.

 

 

 

Бажаєте бюджетний домофон? У нас є чудові пропозиції на доступні, але надійні домофони. Slinex SQ-04M – 4-х дюймовий домофон із вбудованою програмною детекцією руху.

 

 

 

Чи Slinex SQ-04 – cтильний та компактний 4-х дюймовий домофон.

 

 

 

Якщо для вас зовнішній вигляд пристрою є так само важливим, як і його функції, то рекомендуємо звернути увагу на такі пристрої:

• Slinex SL-10N Cloud:флагманський відеодомофон з переадресацією викликів на смартфон, квадратором і підтримкою MP3.

 

 

 

Slinex Sonik 10: перший 10-дюймовий домофон із технологією "Картинка в картинці", двома окремими динаміками, розташованими на передній стороні домофону в окремих акустичних камерах, та надзвичайно продуманим та швидким меню.

 

 

 

 

Slinex Sonik 7: відеодомофон із двома потужними динаміками та змінними кольоровими панелями у яскравих комбінаціях. У комплекті Sonik 7 ви знайдете 2 кольорові змінні передні панелі, які ви можете змінювати в залежності від настрою. Sonik 7 підтримує всі актуальні стандарти відео: AHD-H, TVI, CVI, CVBS.

 

 

 

 

• Slinex Sonik 7 Cloud – перший домофон у серії SONIK, у якому є переадресація вхідного виклику на мобільний застосунок Slinex Smart Call.

 

 

 

Slinex SQ-07MTHD – підтримка стандартів AHD, TVI, CVI і CVBS дозволяє підключити до SQ-07MTHD практично будь-яку аналогову відеокамеру. Висока роздільна здатність екрану дозволить розглянути найдрібніші деталі відвідувача. Передня панель домофону захищена склом замість пластику, що підвищує якість передачі кольору та робить дотики до екрану максимально приємними.

 

 

 

 

Якщо ж ви прагнете до повного контролю та інформації про те, хто знаходиться біля вашої двері, то варто звернути увагу на домофони з додатковою камерою. До всіх відеодомофонів Slinex можна підключити додаткові камери. Вони дозволять вам бачити свого гостя перед тим, як відкрити двері, що особливо актуально в сучасних реаліях.

 

Домофон - це необхідна система безпеки для квартири (для забезпечення безпеки в міських умовах), для приватного будинку (забезпечить затишок і комфорт на дачній території), для офісу, аптек, АЗС, салонів краси, нотаріальних контор тощо - забезпечить контроль над доступом співробітників та клієнтів.

 

Запрошуємо вас переглянути відеоогляди наших домофонів, щоб ви могли оцінити їх функціональність та дизайн. Наша команда експертів готова допомогти вам обрати ідеальний домофон, який задовольнить всі ваші потреби. З таким плейлистом купити домофон стало набагато легше!