10 травня 2014 Компанія Slinex взяла участь в 20-й міжнародній виставці MIPS 2014

Команда Slinex була учасником ювілейної 20-ї Московської Міжнародної виставки «Охорона, Безпека і протипожежний захист» MIPS-2014, представивши лінійку свого нового обладнання.

 

 

Серед новинок, представлених нами в цьому році на MIPS 2014 року, можна було побачити новий бездротової відеодомофон Slinex RD-30, IP відеодомофон Slinex SL-10IP з вбудованим квадратором і ультратонкий Slinex SQ-07/SQ-07M з шириною корпусу всього 15 мм. Дані пристрої були вперше показані на нашому ринку, тому привернули увагу багатьох відвідувачів.

 

На нашому стенді всі бажаючі мали можливість не тільки протестувати нове обладнання, а й отримати консультацію в наших інженерів з будь-якого технічного питання. Ми вдячні Вам за проявлений інтерес і за висловлені пропозиції з приводу роботи і зовнішнього вигляду наших пристроїв. Ми обов'язково розглянемо їх в найближчому майбутньоиу і втілимо більшість ідей в життя.
 

Всі відвідувачі нашого стенду відзначили прекрасне співвідношення ціни та якості, стильний дизайн і широкий функціонал наших пристроїв. Адже ми постаралися розробити обладнання, яке могло б допомогти Вам успішно вирішити будь-яке технічне завдання, поставлене перед Вами. 
 

Ми вдячні своїм старим друзям і тим, хто побачив нас в цьому році вперше, за зацікавленність до нашого обладнання, який Ви проявили на MIPS 2014 протягом всіх 4 днів.
 

До нових зустрічей!