02 квітня 2024 Панелі виклику Slinex в 2024: огляд дизайнів та функций

У цьому відео наш технічний директор познайомить вас з актуальними панелями виклику, розповість про функціональні та дизайнерські особливості, тонкощі підключення та роботи цих пристроїв. До перегляду!

 

 

Наш гасло – Дизайн. Унікальність. Інновації. Перше відео про дизайн домофонів і панелей виклику Slinex доступне тут.

У новому відео ми розповімо вам про лінійки панелей виклику Slinex, поділимося деталями їх функціоналу і дизайну, а також освітимо моменти підключення та ефективної роботи цих пристроїв.

 

 

• Панелі виклику бувають індивідуальні та багатоабонентські (багатоквартирні). 

– Індивідуальні – відмінний вибір для квартир, приватних будинків, аптек, стоматологій, клінік, нотаріальних контор та інших місць, де є 1 абонент (функціональний блок).

– Багатоабонентські або багатоквартирні панелі виклику Slinex можуть стати відмінним рішенням одночасно для 20 абонентів. Це актуально для офісу на кілька компаній або котеджного містечка, де проживає кілька сімей. Одна панель – багато абонентів.

 

• Всі панелі Slinex оснащені Full HD камерою з роздільною здатністю до 2 Мп. Завдяки кнопці перемикання режимів камери (AHD-H, AHD-M, CVBS), панелі виклику Slinex можна підключити до великого переліку аналогових домофонів.

 

• Завдяки механічному ІК-фільтру, користувач отримує зображення з покращеною передачею кольору та глибокою деталізацією як удень, так і вночі.

 

• Камери панелей виклику Slinex мають кут огляду від 76º до 130º, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для установки в різних умовах (від загального коридору перед дверима у квартиру до відкритого простору перед ворітьми приватного будинку).

 

• Окреме живлення відеокамери для підключення до DVR. Викликна панель Slinex без проблем стане повноцінною частиною системи відеоспостереження вашого об'єкта.

 

• Панелі Slinex ML-20CRHD та майже всі панелі лінійки MA оснащені зчитувачем безконтактних карт. Панелі зберігають унікальні ідентифікатори всередині своєї захищеної пам'яті та дозволяють надати доступ до приміщення всім, кому ви вважаєте за потрібне.

 

• Антивандальність. Завдяки якості матеріалів, використаних у виробництві, всі панелі Slinex захищені як від атмосферних впливів, так і від дій вандалів.

 

• Сумісність з усіма аналоговими домофонами будь-яких виробників. Full HD панелі Slinex працюватимуть практично з будь-яким аналоговим монітором. На тильній стороні розміщений перемикач режимів роботи камери, що дозволяє без зусиль перемкнути панель у потрібний вам режим: AHD-H, AHD-M або CVBS. 

 

• Панелі серії ML-20 мають найповнішу та найбагатшу комплектацію на ринку серед подібних пристроїв. У комплекті поставки ви знайдете кутовий кронштейн, плоский кронштейн, навіс (дашок), а також кронштейн для врізного монтажу.