17 вересня 2015 Раді вам представити новинку – IP конвертер Slinex XR-30IP!

Slinex XR-30IP – це унікальний модуль, за допомогою якого ви зможете отримувати відео/аудіо виклик з вашої звичайної відеопанелі на ваш смартфон або планшет, що працюють на iOS або Android!  

 

 

Для підключення адаптера до мережі Інтернет є два варіанти: за допомогою Ethernet-кабелю або через Wi-Fi (зовнішню антену). Налаштувати пристрій для роботи в обох випадках дуже просто, завдяки доступному покроковому поясненню в додатку і ілюстрованим прикладам в інструкції.

Після установки програми та з'єднання даного конвертора з мережею, Вам можуть телефонувати на мобільний пристрій, паралельно, з викликом на монітор. При прийомі виклику можна переглядати відео, спілкуватися з відвідувачем і, за бажанням, відкривати двері (якщо до панелі виклику підключений електромеханічний або електромагнітний замок). У режимі очікування можна переглядати онлайн відео з панелі виклику. Під час перегляду, відео можна записувати на мобільний телефон.

Дізнатися більш детальну інформацію ви можете з інструкції користувача або зателефонувавши до одного з дилерів, зазначених на сторінці контактів.