16 листопада 2015 Slinex представив ряд новинок на профільній виставці «Безпека-2015»

З 19 по 22 жовтня в Києві відбулася найбільша виставка в Україні з безпеки «Безпека-2015». У ній взяла участь ТМ Slinex, представивши на стенді компанії «Домофонні Системи» свої новітні і найбільш популярні пристрої Slinex. Ми були раді бачити проявлений інтерес до наших нових пристроїв і чути добрі слова в сторону вже відомих моделей!

 

 

Найбільше привертали увагу відвідувачів такі пристрої як IP панель виклику ML-20IP і IP конвертер XR-30IP. ML-20IP дозволяє отримувати дзвінок з відеопанелі, минаючи монітор, відразу на мобільний пристрій, а XR-30IP може зробити так, щоб будь-який вже встановлений у вас відеодомофон міг переадресовувати відео з панелі виклику на ваш смартфон.

Також відвідувачі вперше побачили відеодомофони SM-04M і SM-07M. Близько стендів ми також отримали чудові відгуки про новинки попереднього року: SL-07IP і SL-10IP, а також про сенсорний домофон XS-07M.

Як ви знаєте, ТМ Slinex пропонує великий вибір відеомоніторів і постійно його розширює, впроваджуючи корисні інновації, і щороку покращує ті пристрої, які вже зарекомендували себе. Компанія Slinex дає 2-х річну гарантію на свої прилади, які проходять 100% тестування. І нарешті, Slinex пропонує унікальний дизайн своїх пристроїв, слідуючи новітнім тенденціям в світі техніки!

Компанія Slinex дякує за участь всіх колег і вже чекає нових зустрічей!