Новий Sonik 7 вражає уяву

Slinex випустила перший відеодомофон лінійки SONIK. Уже в продажу.

 

 

Сенсорний IPS екран, 2 потужних динаміка, функція детекції руху, змінні панелі яскравих кольорів, режим розумної фоторамки — це лише мала частина характеристик, які для вас приготувала нова лінійка SONIK.

 

Дизайн, який пристосовується до ваших потреб

Створіть свій дизайн самі. Sonik 7 отримав два основні кольори корпусу. У коробці з кожним з них ви знайдете по 2 змінні панелі різних кольорів, які зможете легко міняти в залежності від своїх уподобань.

 

Сенсорний IPS екран і новий інтерфейс

У Sonik 7 немає механічних кнопок. Всі дії проводяться дотиком до сенсорного екрану, яскравість і контрастність якого не залишить вас байдужим. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу, вам не знадобиться більше 3 натискань, щоб налаштувати будь-який з параметрів відеодомофона.

 

Потужні динаміки під передньою панеллю

Ви можете слухати завантажені mp3 мелодії прямо на домофоні, а їх звучання буде чистим і гучним. Вперше в історії відеодомофон отримав 2 потужних динаміка, які винесені на передню панель. Звук спрямований в бік слухача, а завдяки окремій акустичній камері, він став більш об'ємним і насиченим.

 

Прогресивна безпека

Sonik 7 дозволяє підключити до двох камер і панелей виклику. Побудуйте повноцінну систему відеоспостереження і збережіть безпеку свого будинку. Перемикайтеся між камерами під час розмови, щоб не дати зловмисникам жодного шансу.

 

Sonik 7 — це перший мультимедійний відеодомофон з потужними характеристиками і сучасним дизайном, який стане незамінним у вашому будинку, підкреслить ваш вишуканий стиль і подарує відчуття спокою і безпеки.

 

Детальніше про Sonik 7 – у статті.

Дізнайтеся про всі характеристики нової моделі тут.