02 березня 2023 Домофон Slinex SL-10N Cloud: флагман у кожній деталі

Керуйте відеодомофоном з будь-якої точки планети.

 

 

Відеодомофон Slinex SL-10N Cloud може повністю замінити відеореєстратор. Він оснащений квадратором, підтримує картки пам'яті об'ємом до 256 ГБ та має функцію програмної детекції руху по всіх 4 каналам одночасно. Великий 10-дюймовий IPS сенсорний екран з поліпшеним графічним інтерфейсом дозволяє переглядати зображення з підключених AHD або IP камер спостереження. Корпус зроблений з елегантного поєднання скла та металу, що може зробити пристрій прикрасою для вашого інтер'єру.

 

SL-10N Cloud надає можливість переадресації вхідних дзвінків на мобільний застосунок Slinex Smart Call, який був спеціально розроблений для зручного та надійного керування функціями відеодомофона зі смартфона. Дізнайтеся більше про Slinex Smart Call – по-справжньому розумний додаток для переадресації.

 

За допомогою Slinex SL-10N Cloud ви можете встановити свій улюблений мелодію в форматі mp3 як сигнал дзвінка. Крім того, ви можете налаштувати тривалість відтворення мелодії дзвінка та вибрати окрему мелодію дзвінка для кожної підключеної панелі.