03 травня 2022 Sonik 7 Cloud – перший SONIK з можливістю переадресації вхідних викликів

Sonik 7 Cloud – перший пристрій, який буде працювати з новим мобільним додатком Slinex Smart Call. Уже в продажу.

 

Лінійка пристроїв SONIK стала справжнім переосмисленням підходу до відеодомофонії. Монітор перестав бути просто засобом для того, аби побачити, хто дзвонить у двері. Тепер це зручний повноцінний мультимедійний пристрій для перегляду фото і відео, прослуховування улюбленої музики і т.д. Але тепер настав час зробити новий крок.

 

Slinex Smart Call: нова платформа для переадресації виклику на смартфон

Sonik 7 Cloud – перший пристрій, який буде працювати з принципово новим мобільним додатком Slinex Smart Call, покликаним зробити взаємодію з відеодомофоном зі смартфона максимально простою та стабільною у будь-якій точці планети.

 

Дизайн, який адаптується до ваших потреб

Створіть свій дизайн самі. Sonik 7 Cloud має два основних кольори корпусу. У коробці з кожним з них ви знайдете по 2 змінні панелі різних кольорів, які зможете легко міняти в залежності від своїх уподобань.

 

Сенсорний IPS екран і швидкий інтерфейс

Clarity UI, інтерфейс Sonik 7 Cloud, заснований на правилі трьох натискань. Для того, щоб дістатися до будь-якого з налаштувань пристроїв SONIK, вам знадобиться зробити не більше трьох тапів по сенсорному екрану. Особливу увагу варто звернути на велику швидкість відгуку екрана на ваші дотики. Все відбувається моментально без найменших зволікань.

 

Соковитий звук ваших улюблених пісень

Ви можете слухати завантажені mp3 мелодії прямо на домофоні, а їх звучання буде чистим і гучним. Як і інші пристрої серії, Sonik 7 Cloud отримав 2 потужних динаміка, які винесені на передню панель. Звук спрямований в бік слухача, а завдяки окремій акустичній камері, він став більш об'ємним і насиченим.

 

Sonik 7 Cloud – домофон, який ви почуєте навіть далеко від дому.

 

Детальніше про Sonik 7 Cloud – у статті.

Дізнайтеся про всі характеристики нової моделі на сторінці відеодомофона Sonik 7 Cloud.