06 жовтня 2023 Відеодомофон Slinex Sonik 7 Cloud з переадресацією виклику на смартфон | Огляд від Bezpeka.club

У відео огляді від Bezpeka.club – відеодомофон Slinex Sonik 7 Cloud з переадресацією виклику на смартфон як сучасне та функціональне рішення для безпеки та комфорту в будинку.

 

 

 

 

Оглядач відзначає такі основні переваги відеодомофона Slinex Sonik 7 Cloud:

 

• Якісний 7-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280x720 пікселів забезпечує чітку та яскраву картинку.

• Два вбудовані динаміки розташовні на передній стороні пристрою в окремих акустичних камерах забезпечують якісний звук MP3 мелодій виклику.

Новий сучасний застосунок Slinex Smart Call для переадресації виклику на смартфон дозволяє відповісти на дзвінок від відвідувача з будь-якої точки світу.

• Вбудована програмна детекція руху дозволяє записувати відео з камери відеоспостереження в разі виявлення руху.

• Підтримка microSD-карти до 256 ГБ дозволяє зберігати відеозаписи.

• Clarity UI, інтерфейс Sonik 7 Cloud, заснований на правилі трьох натискань. Для того, щоб дістатися до будь-якого з налаштувань пристроїв SONIK, вам знадобиться зробити не більше трьох тапів по сенсорному екрану.

• Sonik 7 Cloud підтримує панелі виклику і камери всіх сучасних стандартів: AHD-H, CVI, TVI та CVBS.

 

Оглядач також зазначає, що відеодомофон Slinex Sonik 7 Cloud має зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Bezpeka.club рекомендує відеодомофон Slinex Sonik 7 Cloud як хороший варіант для забезпечення безпеки та комфорту в будинку. 

 

Для кого Sonik 7 CloudУсі, для кого важливо, щоб девайс був гармонійною частиною інтер’єру оселі. Мінімалістичний сучасний дизайн, різномаїття кольорів дозволять домофону вписатися будь-де. Користується неабиякою популярністю не лише серед звичайних користувачів, а й серед дизайнерів інтер’єрів. Адаптивний дизайн пристроїв лінійки SONIK робить їх частиною багатьох проектів дизайнерських бюро.

 

Де встановити Sonik 7 Cloud? Приватні будинки, офіси компаній та звичайні квартири.

 

Дізнайтеся більше про домофон Slinex Sonik 7 Cloud сторінці продукту або читайте про відеодомофон Sonik 7 Cloud у великій огладовій статті.