Slinex на Intersec 2022: довгоочікувана зустріч з вами!

У січні цього року Silnex International відвідала виставку Intersec Expo, де ми зустрілися з провідними фахівцями в області безпеки з різних країн.

 

 

Як постійному учаснику міжнародної виставки Intersec в Дубаї, завжди приємно з року в рік зустрічатися з партнерами і клієнтами на нашому стенді. Сотні гостей, тисячі посмішок та готовність до плідної співпраці – це все про наші 3 дні на виставці Intersec Expo.

 

  

 

Поруч з добре відомими вам відеодомофонами Slinex SL-10IPTHD з підтримкою IP і аналогових відеокамер, Sonik 10, SQ-07MTHD, SQ-04M, ми показали новий SM-07MHD, простий у використанні домофон з IPS екраном і підтримкою AHD і Sonik 7 Cloud – перший домофон в серії SONIK, який оснащений функцією переадресації вхідних викликів на мобільний додаток Slinex Smart Call.

 

 

Говорячи про панелі, ми були раді представити нові панелі виклику – ML-20TLHD и ML-17HD.

 

ML-20TLHD – це панель виклику Slinex, оснащена системою безконтактного виклику. Дізнайтеся, чому ML-20TLHD так актуальна сьогодні, прочитавши статтю.

 

ML-17HD – це реалізація нового погляду на аналогові панелі виклику. Антивандальний корпус, повнорозмірний об'єктив з неймовірним кутом огляду в 130°, підтримка стандартів AHD / CVBS, робота з електромеханічними і підтримка електромагнітних замків. Детальніше про ML-17HD – у статті.

 

  

 

Також на нашому стенді експерти продемонстрували основні оновлення і передові функції нових пристроїв, що підтримують переадресацію викликів на мобільні додатки, формат AHD з технологією Crystal Pixel, технологію "Картинка в картинці" і т. д.

 

Intersec 2022 був фантастичною можливістю зустрітися з усіма вами! Давайте працювати разом і подивимося, як ми можемо бути взаємовигідні один для одного!