11 жовтня 2023 Slinex Smart Call: сучасний застосунок для переадресації викликів | Огляд від Bezpeka.club

Bezpeka.club пройшли весь шлях, від встановлення до безпосереднього використання нової платформи Slinex Smart Call, поділилися її унікальними можливостями та своїми враженнями.

 

 

 

 

Окрім очевидних, сучасний застосунок Slinex Smart Call відкриває ряд додаткових можливостей, серед яких:

 

Спілкування із гостем: хтось прийшов до вас на натиснув кнопку виклику вашої панелі. Завдяки мобільному додатку ви можете дізнатися, хто до вас завітав, запитати, з якою метою та вирішити усі питання навіть дистанційно. Сусід хоче задати питання, представники комунальних служб щось хочуть, кур’єр приніс відправлення – спілкуйтеся та уточнюйте усе тут і зараз.

Дистанційне управління доступом до приміщення: ви можете керувати замком та відчиняти двері або хвіртку приватного будинку, знаходячись як у будь-якій точці планети, так і просто у іншому кінці оселі. Фіксація усіх подій біля оселі, офісу тощу у режимі реального часу: отримуйте оперативні сповіщення про рух біля приміщення одразу в момент виявлення.

Повний журнал подій біля ваших дверей. Отримали сповіщення про рух? Цікаво, чи було ще щось підозріле біля дверей за останній час? Відкрийте зручний журнал подій, де у хронологічному порядку збережені усі факти руху біля оселі.

Постійний доступ до зображення з усіх під’єднаних панелей та камер: аби дізнатися, що коїться прямо зараз біля вашої оселі, не потрібні якісь події. В будь-який час ви можете зайти у застосунок та продитивитись зображення з усіх каналів у найвищій якості. Швидко, зручно.

• Доступ до домофонної системи для усіх членів родини / працівників: надайте доступ до усіх основних домофона усім членам родини або колегам по роботі.

 

Детальніше про застосунок Slinex Smart Call читайте у великій оглядовій статті.

 

Станом на зараз застосунок Slinex Smart Call працює із пристроями Slinex із індексом “Cloud” у назві, а саме:

 

Slinex Sonik 7 Cloud – перший домофон у серії SONIK, у якому є переадресація вхідного виклику на мобільний застосунок;

Slinex SL-10N Cloud – флагманський 10-дюймовий відеодомофон із преміальної лінійки SL;

Slinex SL-07N Cloud – 7-дюймовий відеодомофон із преміальної лінійки SL;

SM-07N Cloud – бюджетний компактний 7-дюймовий відеодомофон.